Våra butiker »

Öppettider:  Vardagar 10-18, Lördagar 10-14 (Sjunnes 10-15), Välkomna!

Kom igång snabbt med din nya mobil

Vi kan hjälpa dig med alla praktiska mobilfrågor: inställningar, flytta över innehåll och visa smarta funktioner. Vi har dessutom ett gott samarbete med operatörerna och kan tillsammans med dig se över dina abonnemang och kontrollera om de matchar dina behov. Vill du göra en back-up, installera mjukvara eller koppla mejlkonton? Fråga oss – vi löser det åt dig.

Vi fixar ditt trådlösa nätverk

Vi hjälper dig att välja rätt bland utbudet så att du får ett trådlöst nätverk som är optimalt för just dig och dina behov. Hur ska mesh-systemet eller routern placeras hemma hos dig? Konfiguration och säkerhetsnycklar? När det är dags för installation – ta gärna hjälp av våra skickliga tekniker. Vi kan snabbt avgöra hur och var produkterna bäst kommer till sin rätta i ditt boende.

Installera en ny dator

Ta hjälp av oss så slipper du krångel. Vi installerar gärna datorn åt dig så att du kan fokusera på det viktigaste, att komma igång med användningen. Vi kan föra över innehållet från din gamla dator, ställa in den enligt önskemål och ge dig bästa tipsen på smarta funktioner. 

Hemleverans, installation och återvinning

När du köper ny stor TV med ljudsystem eller stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, hjälper vi gärna till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss!

Vi kopierar dina filmer till digitalt format

Har du gamla videoband, kassetter eller filmrullar? Vi hjälper dig med överföringen till DVD eller USB. Välkommen in till våra butiker.

Behöver du körkortsfoto?

Vi fixar bilderna, klart på 5 minuter. Välkommen in till våra butiker.

Visste du att Rut kan hjälpa dig med IT?

RUT-avdraget går att använda när du tar hjälp med installation eller för enklare rådgivning för datorer, telefoner och nätverk som utförs i ditt hem. Du kan få avdrag med upp till 50 % på arbetskostnaden med en maxsumma på 25 000 kronor, men om du är över 65 år är summan det dubbla.